Lunsjmeny catering
Alt.1
Elgkarbonader servert med sauterte grønnsaker, fløtesaus. Kokte poteter og tyttebær.
Dessert - Hjemmelaget fruktsalat med krem.
Alt. 2
Grillet fjellørret file servert med agurksalat, gressløkrømme og kokte poteter.
Dessert - Ekte karamellpudding.
Alt. 3
Fylt kyllingbryst servert med wokede grønnsaker, hjemmelaget fløtesaus og krydder poteter.
Dessert - Marinerte bjørnebær med vanilje saus og krem.
Alt. 4
Kalvestek med grønnsaker, fløtesaus, kokte poteter, tyttebær.
Dessert - Riskrem med rød saus.
Alt. 5
Viltgryte av rein, bestående av rotgrønnsaker og skogsopp i en herlig fløtesau,s kokte poteter, tyttebær og flatbrød.
Dessert - Vaniljeis med skogsbær og krem
Pris per person kr 265,-
"Det er mye god
mat i godt
drikke"
norsk jungelord
Kontakt oss
Laura Berntsen
Arr. Ansvarlig
Tlf: +47 924 81 797
E-post: laura@elgenrestaurant.no
Terje Berntsen
Dgl. Leder
Tlf: +47 957 96 264
E-post: terje@elgenrestaurant.no