Catering
Hovedretter- Catering
Rype fra Øyerfjellet Med akevittsaus, pastinakk, sopp, gulrot og brokkoli |
kr 365,- |
Rosastekt Reinsdyrfilet Med viltsaus, baconsopp, brokkoli og gulrot |
kr 375,- |
Elgbiff Med solbærsaus og brokkoli og gulrot |
kr 375,- |
Ytefilet av Hjort Med soppsaus og grønnsaker |
kr 375,- |
Biff av indrefilet okse Med peppersaus og hvitløkstekte grønnsaker |
kr 295,- |
Baconsurret kylingfilet Med edelostsaus og salat |
kr 220,- |
Ovnsbakt Laksefilet Med rømmedressing og salat |
kr 220,- |
Valgfrie poteter: fløtegratinerte, krydderstekte, saltbakt eller kokte.
"Det er mye god
mat i godt
drikke"
norsk jungelord
Kontakt oss
Laura Berntsen
Arr. Ansvarlig
Tlf: +47 924 81 797
E-post: laura@elgenrestaurant.no
Terje Berntsen
Dgl. Leder
Tlf: +47 957 96 264
E-post: terje@elgenrestaurant.no