Catering

Hovedretter- Catering 

Rype fra Øyerfjellet
Med akevittsaus, pastinakk, sopp, gulrot og brokkoli 
kr 365,-
Rosastekt Reinsdyrfilet
Med viltsaus, baconsopp, brokkoli  og gulrot
kr 375,-
Elgbiff
Med solbærsaus og brokkoli og gulrot 
kr 375,-
Ytefilet av Hjort
Med soppsaus og grønnsaker
kr 375,-
Biff av indrefilet okse
Med peppersaus og hvitløkstekte grønnsaker
kr 295,-
Baconsurret kylingfilet
Med edelostsaus og salat
kr 220,-
Ovnsbakt Laksefilet
Med rømmedressing og salat
kr 220,-

Valgfrie poteter: fløtegratinerte, krydderstekte, saltbakt eller kokte.

"Det er mye god
mat i godt
drikke"

norsk jungelord

 

 

Kontakt oss

Laura Berntsen

Arr. Ansvarlig
Tlf: +47 924 81 797
E-post: laura@elgenrestaurant.no

Terje Berntsen

Dgl. Leder
Tlf: +47 957 96 264
E-post: terje@elgenrestaurant.no