Catering
Julebord, viltpreget - catering
Fisk: | rakfisk, hvitvinsdampet ørret, røket laks, tomatsild |
Kjøtt: | julesylte, kalkunbryst, juleskinke, elgpølse |
Tilbehør: | waldorfsalat, potetsalat, rømme, rødløk, eggerøre, sennep, flatbrød, brød, lefse, smør |
Varm mat: | hjortefilet med viltsaus, bacon og løk kompott, svisker, epler, ovnsbakte poteter |
Dessert: | multekrem |
Kr 395,- pr. pers (min 20 pers) |
"Det er mye god
mat i godt
drikke"
norsk jungelord
Kontakt oss
Laura Berntsen
Arr. Ansvarlig
Tlf: +47 924 81 797
E-post: laura@elgenrestaurant.no
Terje Berntsen
Dgl. Leder
Tlf: +47 957 96 264
E-post: terje@elgenrestaurant.no