Catering

Julebord, standard - catering 

Fisk: Rakfisk, hvitvinsdampet ørret, røk laks, tomatsild, egg med majones og reker
Kjøtt: Julesylte, kalkunbryst, juleskinke, roastbiff.
Tilbehør: Waldorfsalat, potetsalat, rømme, rødløk, eggerøre, sennep, løk, flatbrød, brød, lefse, smør
Varm mat: Ribbe, pølse, medisterkake, rødkål, saus, svisker, kokte poteter
Dessert: Riskrem med rødsaus
 

Kr  355,- pr. pers (min 20 pers)

"Det er mye god
mat i godt
drikke"

norsk jungelord

 

 

Kontakt oss

Laura Berntsen

Arr. Ansvarlig
Tlf: +47 924 81 797
E-post: laura@elgenrestaurant.no

Terje Berntsen

Dgl. Leder
Tlf: +47 957 96 264
E-post: terje@elgenrestaurant.no