Catering
Julebord, standard - catering
Fisk: | Rakfisk, hvitvinsdampet ørret, røk laks, tomatsild, egg med majones og reker |
Kjøtt: | Julesylte, kalkunbryst, juleskinke, roastbiff. |
Tilbehør: | Waldorfsalat, potetsalat, rømme, rødløk, eggerøre, sennep, løk, flatbrød, brød, lefse, smør |
Varm mat: | Ribbe, pølse, medisterkake, rødkål, saus, svisker, kokte poteter |
Dessert: | Riskrem med rødsaus |
Kr 355,- pr. pers (min 20 pers) |
"Det er mye god
mat i godt
drikke"
norsk jungelord
Kontakt oss
Laura Berntsen
Arr. Ansvarlig
Tlf: +47 924 81 797
E-post: laura@elgenrestaurant.no
Terje Berntsen
Dgl. Leder
Tlf: +47 957 96 264
E-post: terje@elgenrestaurant.no