Catering
Koldtbord, selskap - Catering
Fisk: | røket laks, reker, hvitvinsdampet ørret |
Kjøtt: |
roastbiff, spekeskinke, elgpølse, kylling |
Tilbehør: |
potetsalat, pastasalat, eggerøre, remulade, majones, pepperrotkrem, rømme, salat, flatbrød, brød og smør |
Varm rett: |
skinkestek med medisterkaker, grønnsaker, sjysaus og kokte poteter |
Dessert: |
marinerte skogsbær med vaniljesaus og hjemmelaget karamellpudding med smørbukksaus |
Kr 320,- pr person (minimum 20 personer) |
Har du andre ønsker så skreddesyr vi koldtbordet til dere!
"Det er mye god
mat i godt
drikke"
norsk jungelord
Kontakt oss
Laura Berntsen
Arr. Ansvarlig
Tlf: +47 924 81 797
E-post: laura@elgenrestaurant.no
Terje Berntsen
Dgl. Leder
Tlf: +47 957 96 264
E-post: terje@elgenrestaurant.no