Catering

Koldtbord, selskap - Catering

Fisk: røket laks, reker, hvitvinsdampet ørret
Kjøtt:

roastbiff, spekeskinke, elgpølse, kylling

Tilbehør:

potetsalat, pastasalat, eggerøre, remulade, majones, pepperrotkrem, rømme, salat, flatbrød, brød og smør

Varm rett:

skinkestek med medisterkaker, grønnsaker, sjysaus og kokte poteter

Dessert:

marinerte skogsbær med vaniljesaus og hjemmelaget karamellpudding med smørbukksaus

 

Kr 320,- pr person (minimum 20 personer)

 


Har du andre ønsker så skreddesyr vi koldtbordet til dere!

"Det er mye god
mat i godt
drikke"

norsk jungelord

 

 

Kontakt oss

Laura Berntsen

Arr. Ansvarlig
Tlf: +47 924 81 797
E-post: laura@elgenrestaurant.no

Terje Berntsen

Dgl. Leder
Tlf: +47 957 96 264
E-post: terje@elgenrestaurant.no