Catering
Koldtbord, standard - Catering
Fisk: | røket laks, gravet laks, reker, hvitvinsdampet ørretfilet |
Kjøtt: | roastbiff, marinert kylling, spekeskinke, fenalår |
Tilbehør: | potetsalat, eggerøre, remulade, sennepsaus, rømme, løk, majones, salat, brød, flatbrød, smør |
Varm mat: | viltgryte med grønnsaker, tyttebær og kokte poteter |
Dessert: | karamellpudding med smørbukksaus |
Kr 295,- pr person (minimum 20 personer) |
Har du andre ønsker så skreddersyr vi koldtbordet til dere!
"Det er mye god
mat i godt
drikke"
norsk jungelord
Kontakt oss
Laura Berntsen
Arr. Ansvarlig
Tlf: +47 924 81 797
E-post: laura@elgenrestaurant.no
Terje Berntsen
Dgl. Leder
Tlf: +47 957 96 264
E-post: terje@elgenrestaurant.no