Catering

Koldtbord, standard - Catering

Fisk: røket laks, gravet laks, reker,  hvitvinsdampet ørretfilet
Kjøtt: roastbiff, marinert kylling, spekeskinke, fenalår 
Tilbehør: potetsalat, eggerøre, remulade, sennepsaus, rømme, løk, majones, salat, brød, flatbrød, smør
Varm mat: viltgryte med grønnsaker, tyttebær og kokte poteter
Dessert: karamellpudding med smørbukksaus
  Kr 295,- pr person (minimum 20 personer)

 

 

Har du andre ønsker så skreddersyr vi koldtbordet til dere!

"Det er mye god
mat i godt
drikke"

norsk jungelord

 

 

Kontakt oss

Laura Berntsen

Arr. Ansvarlig
Tlf: +47 924 81 797
E-post: laura@elgenrestaurant.no

Terje Berntsen

Dgl. Leder
Tlf: +47 957 96 264
E-post: terje@elgenrestaurant.no